Norrland forever

Är det nån som har hört "Patrik" som snackar nån form av extrem norrländska i P3:s program "Mammas nya kille"? Jag skrattar så jag blir trafikfarlig åt honom. Och var i Sverige finns dialekten han härmar?
Gissar på Luleåtrakten. Lyssna på detta sjukt roliga program!!!

Fullkornspasta i höstsolen

Satt på en uteservering och käkade lunch med en kompis idag. Solen sken och livet kändes bra. Jag kände mig lycklig när jag gick tillbaka til jobbet! Hoppas den varma hösten stannar länge...

Undrar...

...vad det är egentligen som gör att man känner sig såhär lite allmänt småskön på fredagseftermiddagen. Det är ju bara en dag som alla andra. Fast ändå inte. Hmm, kan någon svara?

Länklista gone nuts

OK. Nu ska det redas ut. En länklista kan bl. a. användas till dessa 2 saker.

1. Att ha den som snabblista för sitt eget bruk.
2. Att tipsa eventuella läsare om bra bloggar.

Kommentarer till punkt 1.
En bra idé om man läser många bloggar, man kommer åt dem snabbt.
Argumentet "-Jag har den bara för MIN skull" är helt ok, även om det för flera av oss utanför bloggelitens innersta hybriskärna framstår aningen egotrippat. I Internet Explorer finns en smart grej som heter "Favoriter".

Kommentarer till punkt 2.
Jag har vänligt men bestämt blivit upplyst om att det är såå 2001 att länka till nåns blogg bara för att ge den fler läsare. I vårt självupptagna decennium är detta helt konsekvent. I Guruns universum har vänlighet fortfarande ett stort värde. (Ursäkta mig, alla hippa innerstadsexhibitionister.)

Förtydligande:
Jag läser självklart massor av bloggar utan att ha länken till dem på min blogg, eller ens hoppas att de ska läsa min. Mest för att jag inte orkar gå in och lägga in dem... Jag är en öppen, nyfiken och hövlig människa. Älskar att både läsa och skriva. Så snälla, hoppas detta är tydligt. Det är uppenbart att detta var viktigt, eftersom det blev så många reaktioner hos Sandra. Känner mig fortfarande hedrad över att ha blivit associerad med George Costanza.
All yours, Gurun




Not so V.I.P.

Jag gjorde misstaget att kommentera snällt i en blogg av en nypublicerad debutförfattare,
och lite på skoj be om att få min blogg länkad på hennes sida...
Och fick det här sköna svaret:
"Nja, jag länkar bara till sidor jag läser."
Eh, jag tog bort länken dit från min sida, behöver jag säga det?