Synnerligen Dumt.

Nu har SD gjort det igen. På Aftonbladet kan man läsa om ett torgmöte i SD:s regi som blev utbuat av motdemonstranter. Som svar på detta publicerar SD Landskrona bilder på några av motdemonstranterna. Däribland en 6-årig flicka som tydligen utgör ett stort hot mot SD. Och retoriken är klassisk i den blogg som SD Landskrona står bakom. Det är fel på 99,9% av befolkningen. Vi har inte förstått att vi är förda bakom ljuset när vi uttrycker förståelse och medmänsklighet. Det är en djup konspiration mot "svenskheten" att vilja jobba för integration och solidaritet. Osv osv. Vi har hört det förut.

Det intressanta med denna bloggartikel är att galleriet av bilder på motdemonstranterna upplevs som en fantastisk blandning av glada människor som speglar vårt svenska blandmänskliga samhälle. Inte som "uthängning" av arga motdemonstranter.

SD för mig betyder inget annat än Synnerlig Dumhet.

Kommentarer
Postat av: Kicki

Halloj! Satt och rensade mail och hittade din bloggadress. Tog en titt, med hopp om att du börjat blogg igen och jippi.. ett nytt inlägg :-). Du skriver så otroligt bra, så jag har saknat dina inlägg. Skrattar fortfarande när jag tänker tillbaka på din beskrivning av dina grannar mm.

Hoppas allt är kanon :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback