Celebrity-komplex

Jag blev indragen i detta av Städtanten. Jag tänkte att nu ska det äntligen bekräftas. En del människor i min absoluta närhet har nämligen uttryckt att jag i vissa vinklar skulle ha någon sorts likhet med en snubbe som heter Edward Norton. Då blir jag mallig och lite röd om öronen. Så jag körde testet på sidan som ovannämnda hygientekniker rekommenderade.
Resultatet? Ja, alltså om man tycker att Anatoly Karpov, den gamle ryske schackkungen, är het så är det en fullträff. Smörsjungande Neil Sedaka var en annan fossil som tydligen matchade mitt uppladdade foto.
Men jag håller mig till 75%-s träffen, nämligen ingen mindre än megaheta och coola Vin Diesel! Vad han har gemensamt med ovanstående stofiler vet jag inte men ändå!

Från vänster till höger:
Diesel (75%), Karpov (1,08%)och Sedaka (förolämpande)

Vin Diesel     47667-4     47667-6

Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hygientekniker är ett så flummigt ord! Haha

Vin Diesel är för musklig för min smak.. Hellre Norton! :) Apropå honom, kolla här: http://virva.blogg.se/150106200314_jaa_jag_var_uttrkad.html

Postat av: Argaste

Vinnie kommer outa sig själv inom 3 år, Niel har jag aldrig hört talas om men han ser ut som en försäljare på TV-shop men att liknas med en rysk schackmästare är ju inte illa pissat.....Jag tror schackgroupies är galna i bingen, det är säkert ett schackDM nånstans gå dit med en DDR kostym och bryt på ryska och se svår ut så blir det nog jackpot.

2006-02-24 @ 10:19:10
URL: http://argaste.blogg.se
Postat av: Ola P

Anna: Hmm, skumt med Norton där du! :)

Arg: Neil Sedaka=gammal smörsångare. För övrigt ska jag genast kolla upp Gula Sidorna på närmaste schackklubb. En Googling på "Schackgroupies" gav inget vidare resultat. Tack för tipset.

2006-02-24 @ 13:16:16
URL: http://olaman.blogg.se
Postat av: Virvla

Ingen, INGEN slår mina kändisar, mina alteregon. Bifogar en länk till ett något mindre glatt inlägg från min sida.

http://virvla.blogg.se/061205211639_jag_mste_se_gammal_ut_.html

2006-03-10 @ 15:58:10
URL: http://virvla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback