Mera OS!!!

TV:n brukar stå på i vårt lunchrum på jobbet, så även idag. Jag ser att det är skidåkning. Men det ser ut som om allihop har en liten mobilmast på ryggen. Jag tänkte att de kanske kör nån sorts radiokontakt som dom gör i Formel 1 typ. Så att coacherna kan skrika goda råd i uppförsbackarna och så. Fast då talar min bordsgranne om för mej att det är skidskytte. SKID-SKYTTE. Ännu en fantastisk OS-sport. Den klår inte curling eller "nordisk kombination", men ändå. AScoolt att glida omkring och peppra på måltavlor i terrängen. Jag skulle vilja veta hur det resoneras när man bestämmer vilka sporter som platsar i OS. Jag föreslår därför:

1. Backhoppningsskytte. Upp i luften, fram med bössan och panga 5 skott innan du tar mark, för annars blir det straffåkning UPPFÖR hoppbacken.

2. Kombination: Ett pass curling, byt om skitsnabbt till konståkning och avsluta med ett rodel-åk. Triathlon.

3. Speedskating för konståkare. Tänk er en massa tajta killar och tjejer som iförda skitsnygga outfits åker som galningar runt runt på en rink. Oslagbart.

Ja, det var några tankar.

PS. Grattis hockeytjejerna! För ni ÄR väl tjejer...?


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag hoppas du kan driva igenom något av förslagen! Speciellt backhoppningsskytte låter spännande.
Ett annat förslag: konståkning i en is-halfpipe! I hockeyutrustning såklart (med tajta kläder över!), annars gör det ont om man ramlar..

Postat av: El Mango

Kul kombinationer. :-) Jag var inne på detta förut med curling-rodeln ( http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com/2006/02/suspekta-idrotter-i-vinter-os.html ). Verkar som att vi inspirerar varandra. ;-)

2006-02-22 @ 14:29:19
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Argaste

Jag har alltid undrat vem som blir först att flippa i skidskytte och i vrede för att nån stavat sig förbi i en uppförsbacken sätta en märla mellan ögonen. Jag tror det blir nån labil jänkare...

2006-02-23 @ 00:22:44
URL: http://argaste.blogg.se
Postat av: El Mango

Argaste - Det är tur att McEnroe inte fastnat för skidskytte.

2006-02-24 @ 01:33:07
URL: http://tankaromstortochsmatt.blogspot.com
Postat av: Anna

Alltså ÄR McEnroe alltid sådär arg, eller är det helt enkelt ett PR-trick?

2006-02-24 @ 17:14:30
URL: http://virva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback